Centar za integraciju mladih od 6. do 12. jula organizovao je sportski Kamp solidarnosti pod nazivom Međunarodne ulične igre u  Beogradu. Okupili smo 100 učesnika,  a deca iz Svratišta i drugih programa bili su domaćin deci iz Francuske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, ali i deci izbeglicama i migrantima koji trenutno borave u našoj zemlji.

Brojne aktivnosti kao što su :fudbal, košarka, orijentiring, kinball, ragbi, atletski sportovi i discipline, igre bez granica, obilazak Beograda, bioskop na otvorenom, bile su organizovane tokom kampa za svu decu na lokacijama u Košutnjaku, na Kalemegdanu i Adi Ciganliji.

Fokus cele manifestacije je bio da se deci različitog uzrasta, pola, kuluturnog nasleđa isociekonomskog statusa priredimo doživljaj koji će pamtiti celog života, a koji jeste samo jedan od naših načina da provišemo esencijalne vrednosti – solidarnost, jednakost i nediskriminaciju.

Hvala svim partnerima, donatorima i svima koji su podržali naš kamp putem crowdfunding kampanja na dobribabar.com.

Partneri kampa:: USEPMM, Secours populaire français, Save the Children i Olimpijski komitet Srbije.

Donatori:: GSP, Lidl Srbija,  Uniqa osiguranje, JP Ada Ciganlija, MIM Commerce, FK Crvena Zvezda, McDonald’s Srbija, Shark Licence to chill, Big Pizza,Taizaki sladoled, Jarence.animacija, Pećina Kokice i Crveni Krst.

Specijalno hvala veterpolisti Filipu Filipoviću na podršci i doprinosu u organizaciji.

0
    0
    Vaša donacija
    Niste dodali nijednu donacijuVratite se na donacije